Om fakturab.se

På Fakturab.se är vår främsta ambition att hjälpa dig hitta de bästa och mest kostnadseffektiva faktureringslösningarna som passar dina behov. Vi erbjuder en omfattande jämförelse av olika faktureringstjänster, ger omdömen och recensioner samt håller dig uppdaterad om de senaste nyheterna inom faktureringsbranschen.

Med ordning på ekonomin

Vi är stolta över att vara helt oberoende och transparenta när det gäller vår affärsmodell. Vi tjänar pengar genom att vi får ersättning när du använder våra länkar och väljer att registrera dig eller använda någon av de faktureringstjänster som vi rekommenderar. Vi prioriterar dock alltid användarnas behov och intressen framför kommersiella incitament, vilket betyder att våra recensioner och omdömen är opartiska och baserade på objektiva kriterier.

Vi vill betona att priset för att använda faktureringstjänsterna genom våra länkar är detsamma som om du skulle ha registrerat dig direkt på företagets webbplats. Det innebär att du inte behöver betala några extra avgifter för att använda våra rekommenderade tjänster. Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen genom att guida dig till de mest pålitliga och kostnadseffektiva faktureringsalternativen på marknaden.

Vem äger fakturab.se

Fakturab.se ägs av Fakturab AB

Presskontakt

Ronnie Carlsson

Innehållsansvarig.
Som ansvarig webbredaktör på fakturab.se arbetar Ronnie med att skapa engagerande och informativt innehåll relaterat till fakturering, egenanställning och andra relevanta ämnen. Hans mål är att förse användarna med användbara tips, råd och guider som hjälper dem att navigera genom faktureringsprocessen.