Om oss på Fakturab

Med oss på Fakturab AB som din partner när du frilansar!

Ordning och reda på fakturor!

På Fakturab finns erfarenheten som du behöver för att kunna släppa det administrativa arbetet som du egentligen inte har tid med. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa människor driva projekt och ta emot betalningar på ett lagligt sätt när du ska fakturera utan eget företag.

Som egenanställningsföretag är vårt mål att se till att du får en tjänst som är smidig och säker. Du kan lita på att det blir rätt med räkningar och kan fokusera fullt ut på dina projekt.

Med ordning på ekonomin

Nyckeln till att lyckas med det allra mesta här i livet ligger i förmågan att hålla ordning och reda. Vi vet att vår trygga och välplanerade administration är det som ger dig det ryggstöd som du behöver. Vi har ordning på vår ekonomi och kan därmed hjälpa dig att ha ordning på din!

Har du några frågor

Du kan läsa mer om hur egenanställning fungerar och hur du kan få betalt utan företag här på vår hemsida. Du är också hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi har vårt huvudkontor på Karlavägen 18 i Stockholm och nås enkelt på mejlen info@fakturab.se. Hör gärna av dig med dina frågor och tankar omkring hur du kan fakturera som privatperson. Eller kontakta oss här

e

Så här går det till

Du utför ditt uppdrag

Du har ett utfört uppdrag som du fått godkänt av din uppdragsgivare.

Du skapar ditt konto med Fakturab

Få lönen skattad och klar

Lönen utbetalas till dig skattad och klar när din kund betalt din faktura minus vår avgift på endast 3,95%

Få lönen inom 24 timmar

Få dina pengar inom 24 timmar med vår expressutbetalning. Vi behöver få fakturan godkänd av uppdragsgivare och en godkänd kreditprövning. Sen får du lönen utbetald till ditt konto minus vår avgift på 5,9%