6 fördelar med att fakturera utan företag

Om du funderar på frilans fakturering som privatperson, eller egenanställning som det också kallas för, bör du lära dig mer om fördelarna med detta. Att inte själv behöva sköta det administrativa kan innebära en stor frihet. Men det är inte den enda anledningen till att så många väljer billig faktura utan företag.

Här är 6 fördelar med att vara egenanställd:

  1. Du kan komma igång genast!

Det blir ingen väntetid då du omedelbart kan bli anställd hos Fakturab. Registreringen kostar ingenting och du kan genast börja skicka faktura utan företag. Om du har ett förslag om ett uppdrag redan nu kan du tacka ja till det och börja tjäna pengar.

  1. Avgifter och skatter betalas

Med egenanställning kommer avgifter och skatter att betalas precis som om du hade jobbat för ett företag. Din anställning är laglig och ger viktiga tryggheter. Men detta hindrar inte dig från att jobba med det som du är intresserad av. Du utför dina egna projekt på ett mycket fritt sätt.

  1. Din kund får en laglig faktura

Med faktura utan företag med Fakturab kommer din kund att få en laglig faktura. Det här är viktigt. Man kan inte skriva kvitton hur som helst. Företag som måste få fakturor som underlag till sin redovisning kan välja bort att jobba med dig om du inte kan förse dem med detta.

  1. Du lägger all tid på verksamheten

Istället för att sitta timmar och fundera på hur du kan fakturera utan f skatt kan du satsa fullt ut på dina projekt. Du jobbar på och får hjälp med fakturan av Fakturab. När pengarna kommer kan du plocka ut dem som lön. Du behöver alltså inte tänka på hur du ska få in betalningar eller hur fakturan ska se ut. Det ordnar vi med!

  1. Du får in en fot på marknaden

Kanske har du försökt få jobb inom din bransch under flera månaders tid. Kanske längre! Nu behöver du inte sitta och förlora dyrbar tid på att företag inte förstår vad du kan göra. Du kan visa dem med dina projekt och bygga upp en verksamhet som visar vad du går för. Det här är något som kan leda till erbjudanden om jobb. Eller så tar du steget till att till sist starta ditt eget bolag och anställa fler som hjälper dig med dina uppdrag.

  1. Din verksamhet kan utvecklas

När du inte måste sköta det administrativa finns det mer utrymme för utveckling. Det här är en stor fördel med att fakturera utan eget företag. Du kan verkligen lägga fokus på vad du vill med din verksamhet och hur du vill styra den. Du kan testa dig fram och hitta rätt balans utan att ta någon risk.

Vi är ett faktureringsföretag som ser till att du får dessa fördelar och mer då du väljer att vara egenanställd. Kontakta oss idag för att få veta mer och för att komma igång med att fakturera utan f skatt billigt. Det

fördelar med att fakturera utan företag

deklarationshjälp

Deklarationshjälp

Deklarationshjälp för privatpersoner Deklarationshjälp! Att navigera i deklarationsdjungeln kan vara en utmanande och ibland överväldigande uppgift för många privatpersoner. Med ständigt föränderliga skattelagar och komplexa

Läs mer »
Olika Företagsformer

Vilka Olika Företagsformer Finns Det?

Att välja rätt företagsform är en kritisk del av att starta en verksamhet. Det finns flera olika typer av företagsstrukturer att överväga, var och en med sina unika egenskaper och fördelar. I den här artikeln kommer vi att utforska de mest vanliga företagsformerna, inklusive egenanställning.

Läs mer »
Pris egenanställning

Pris egenanställning?

Pris egenanställning? När du ska sätta dina priser som egenanställd finns det flera saker att beakta. Det kommer att kosta en slant att fakturera utan

Läs mer »